Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas na :+382 20 224 794

Oblikovanje tijela

Organska njega tijela za mršavljenje - proizvedeno u Francuskoj

Organska njega tijela za siluetu bez ograničenja

 Dijeta je dobar način za mršavljenje, ali to možete učiniti i kroz kožu  specifičnom njegom. Kao rezultat toga, kozmetika za mršavljenje je u procvatu u cijelom svijetu.

Postoje različite manje ili više djelotvorne kao i različitog kvaliteta. No, češće je pronaći prehrambene dodatke koji pomažu u gubitku kilograma koji će se koristiti za nekoliko dana liječenja: ampula, tableta, kapsula.

Kakve njege imaju?

To su obično kozmetika za mršavljenje u obliku kreme, gela ili ulja koja se stavljaju na područja koja želite redefinisati. Nanosite je kružnim pokretima tako što ćete dobro umasirati. Ovi tretmani za mršavljenje prilagođavaju se svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno.

Ali, ako na tržištu postoji vrlo velika količina proizvoda za mršavljenjeorganski tretman za mršavljenje tijela ostaje daleko najkvalitetnija kozmetika za kožu. Marke Centella i Hydraflore su organske, razvijene su od prirodnih sastojaka i proizvedene su u Francuskoj radi boljeg kvaliteta i učinka.

Znanje laboratorija Roig Centella 

Među organskom kozmetikom za mršavljenje u našoj laboratoriji sa sjedištem u Perpignanu pronaći ćete: 

- Serum za  mršavljenje Complex dermic

 Centella Gel

- Centella Siluet kupka

- Piling za tijelo od sitnih zrna Argana

Ulje za preuređivanje Bio Siluet

Ampule od Algi koje dreniraju i rade detoksikaciju

Neki organski proizvodi za mršavljenje djelovaće na siluetu da učvrste kožu, ali takođe služe za smanjenje celulita i glatku kožu: poznata narandžina kora. To nije sve, Centella organski tretman za mršavljenje tijela takođe pomaže u smanjenju strija u slučaju trudnoće ili značajnog debljanja.

2 programa biološkog mršavljenja korisni su za kompletno djelovanje: mršavost i čvrstinu ili za borbu protiv zadržavanja vode.  Razne tretmane i proizvode nudimo za više vrsta njege za kompletnu akciju: gel, ulje, serum. Naši dodaci ishrani  pomažu za mršavljenje,  liječenje i detoksikaciju tijela.