Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas na :+382 20 224 794

ORGANSKA KOZMETIKA ZA TIJELO

Negujte svoje tijelo organskom kozmetikom

Čak i ako je većinu vremena kožno tkivo tijela zaštićeno odjećom, koža je ipak stavljena na ispitivanje, posebno ljeti sa sunčevim zracima ili zimi sa hladnoćom. Koža se suši, lako prouzrokujući nelagodu.

Tada vam dolazi u pomoć kozmetika za tijelo kako biste vratili zdravlje svojoj koži. Kozmetika za tijelo vlaži kožu. Međutim, može se dogoditi da se usresredite na specifičniji problem: učvršćivanje, mršavljenje, čvrstinu, sunčanje itd. Ali uopšteno, oni vlaže i njeguju kožu za lijepši i blistaviji izgled.

 Organska kozmetika za tijelo  čuva vašu kožu i ne oštećuje za razliku od konvencionalnih proizvoda puni hemijskih sastojaka (mineralna ulja, silikona, parabena...).

 Organski proizvodi za tijelo proizvedeni u Francuskoj

Naša laboratorija sa sjedištem u Perpignanu proizvodi organske proizvode za tijelo pod robnim markama Centella i Hydraflore. Naši tretmani sadrže samo prirodne sastojke biljnog ili mineralnog porijekla. Naša organska kozmetika nije testirana na životinjama.

 Osnovana 1972. godine, francuska marka Centella, nudi organsku njegu tijela, vrhunskog dizajna, razvijenu s legendarnom biljkom  Centella Asiatica, poznatom po svojim ljekovitim svojstvima.

 Marke Hydraflore i Centella kombinuju organske proizvode za tijelo u raznim područjima: za mršavljenje, čvrstinu, hidrataciju, sunčanje i dekolte. Međutim, nekada se organska njega tijela može primijeniti na više ciljanih područja kao što su ruke, noge, poprsje ili dekolte. Jedan organski asortiman je razvijen posebno za trudnice, ali i za osjetljivu kožu. Centella takođe proizvodi organsku kozmetiku poput organskih masažnih ulja ili kupki za tuširanje.

 Takođe nudimo i  dodatke ljepoti koji se piju, u obliku ampula, za poboljšanje vaše kože: prije sunca, detoks, protiv umora, jačanje, isušivanja, kao i ljepote noktiju, kose i trepavica.

 Morate samo odabrati pravu organsku njegu tijela za dobre efekte.