Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas na :+382 20 224 794
Produit ajouté au panier avec succès
Quantité
Total
Il y a 0 produits dans votre panier. Il y a 1 produit dans votre panier.
Total produits
Frais de port  À définir
Total
Continuer mes achats Commander

 

NAŠE VRIJEDNOSTI: INOVATIVNA KOMPANIJA U SRCU PRIRODE

Ambicija Centelle  je uvođenje inovativnih linija organskih kozmetičkih proizvoda kao i procesa koji su bliži prirodi. Ovaj prirodni i ekološki pristup vođen je stalnom brigom o životnoj sredini i ljudima.


Aktivna u eko-odgovornom pristupu, Centella se vodi stalnom brigom za očuvanje životne sredine, jer svoje vrijednosti dobija iz prirode i poštovanja čovjeka.

 

Prirodnost

Od svog osnivanja, laboratorija je povezana s organskom poljoprivredom i uglavnom se snabdijeva od sertifikovanih organskih proizvođača (ECOCERT). Ovakav pristup, sirovine iz organske proizvodnje stavlja u prvi plan. Ne samo da doprinosi poboljšanju kvaliteta kozmetičkih proizvoda za korisnike, već i podržava proizvođače koji se bave organskom proizvodnjom.


Efikasnost

Sve tretmane za njegu planiramo sa istim ciljem: da pružimo vidljive rezultate na koži naših klijenata. Zbog toga je naša kozmetika visoko koncentrisana prirodnim aktivnim sastojcima iz pažljivo odabranih biljaka. Ovaj princip nam omogućava da razvijemo kozmetiku sa oznakom "Made in France" koja je poznata i priznata van granica Francuske.


Naša  etika

Osim na prirodu i životnu sredinu, fokusirani smo i na ljude, te stoga podstičemo upotrebu sirovina dobijenih po principima fer trgovine (FAIR TRADE), što potvrđuje ECOCERT ESR sertifikat. Sertifikacija za organsku proizvodnju i fer trgovinu pomaže u poboljšanju uslova rada obezbjeđujući pristojne plate proizvođačima, što im omogućava da u potpunosti uživaju u plodovima svog rada. Stoga je poštovanje ljudskih prava osnova za fer organsku trgovinu.
Pored poboljšanja kvaliteta kozmetike, ovo je inicijativa koju mi u potpunosti podržavamo u znak poštovanja i zahvalnosti stanovnicima južne hemisfere, koji njeguju ove prirodne sastojke u uslovima koji su često teški.

 

Inovacije

Naša glavna posvećenost je da klijenti budu zadovoljni a istovremeno da ponudimo proizvode i estetske protokole njege koji kombinuju prirodnost i inovacije. Zbog toga stalno tragamo za inovacijama, uzimajući u obzir tehnološki napredak i vaše preporuke, kako bismo konstantno usavršavali proizvode i zadovoljili vaše potrebe.


Transparentnost  kvaliteta

Naši proizvodi su osmišljeni, razvijeni i proizvedeni u Francuskoj, u našoj laboratoriji, koja se nalazi u Perpignanu. Etiketa 'Made in France' za naše kozmetičke proizvode osigurava besprekornu kontrolu njihovog kvaliteta i francusko znanje iz oblasti kozmetologije.

U želji za potpunom transparentnošću nudimo našim klijentima mogućnost da posjete laboratoriju i otkriju proces izrade izvanrednih proizvoda.

 

Bez  testiranja  na  životinjama

Sve brojnija su pitanja, a mi želelimo da vas uvjerimo da proizvodi Centella i Hydraflore nikada nisu testirani na životinjama, i nikada neće biti. Svi naši testovi vrše se sa volonterima. Naša kozmetika takođe ne sadrži nikakve sastojke životinjskog porijekla.