Potrebna Vam je pomoć? Kontaktirajte nas na :+382 20 224 794

BREND CENTELLA

ISKUSTVO SA TIGROVOM TRAVOM (CENTELLA ASIATICA)

Tokom 45 godina, sva bogatstva tigrove trave i fitoaromaterapije koncentrisala su se u organskim profesionalnim proizvodima za fitoaromatičnu njegu u cilju zaštite, njege i zadovoljenja potreba zahtjevnih žena.

Ko smo mi

Prvi susret sa "tigrovom travom"

Naša priča počinje 70-ih godina kad se gospodin Emile Vincent Roig zainteresovao za biljku izuzetnih svojstava tokom jednog putovanja u Aziju, koja je bila povod za nastanak mnogih legendi: tigrova trava. Ekspert u fitoaromatičnoj kozmetici, bio je fasciniran ljepotom prirode. Nakon što je otkrio ovaj izvanredni biljni ekstrakt odlučio je da ga iskoristi u formulama prirodne kozmetike. Tako su nastale laboratorije E.V. Roig i brend Centella.

Strast prema prirodi

Od svog osnivanja 1972. godine, laboratorije E.V. ROIG imale su za cilj razvijanje prirodnih organskih kozmetičkih proizvoda. Inovator u korišćenju tigrove trave u kozmetici, brend Centella stvoren je kao plod ovih zahtjevnih dugotrajnih istraživanja. Esencijalna ulja, biljni ekstrakti i izvorska voda, pažljivo su birani kako bi se osmislile formule za prirodnu kozmetiku.

Prirodna ljepota

Biljke koje su nekada koristili herbalisti imale su svoje prednosti. Badem omekšava kožu, boražina spriječava proces starenja kože, lavanda se odlikuje antiseptičkim svojstvima... Ova blaga prirode u kombinaciji sa aktuelnim tehnološkim napretkom omogućavaju visok kvalitet prirodne i organske kozmetike istovremeno štiteći okolinu.

U potrazi za institutom

Danas, hiljade žena i više stotina kozmetičkih salona više obraćaju pažnju na estetske vrijednosti koje se tiču njege i koje su simbol nove francuske kozmetike.

 

Pronađite nas

Trouver un institut Centella et Hydraflore